6

Wahai para pengguna Moge, nak ra sabar maburo

Lha wong dalan yo macet, opo nak nguripke sirine njuk dadi ra macet, nak ra sabar maburo kono.

image

(Visited 31 times, 1 visits today)

awansan

6 Comments

  1. tau disalip iki HD,mereka minta jalan seenak udele dewek, padahal sebelume ada oprasi polisi kok yo ra kena TOA musolah’e

Leave a Reply